blogterweb2.0

Nyugat és a Kelet

2014. augusztus 27. - BlogterWeb2

...aki eddig ismert tudja, hogy apolitikus vagyok, de



Csak egy rövid bejegyzés: Nem tudom hányan de szerintem sokan észrevették, hogy az európai és más nyugati lapok is nem valami "rózsásan" emlegetik MO-ot.

Ami nem is lenne baj hiszen naponta b*sztatnak országokat, de hogy majd egy hónapon át címlapon van O.V. És az "ő" országa, na az már shame, (szégyen). Nem is tudom mit írhatnék, de anno (mint aki tudja, vagy nem) apolitikus vagyok. Törökországról írtak, akik náci alapokra építették az alkotmányukat (ezalatt mi 3-szor írtuk át, bocs 4, mert az már alaptörvénynek nevezett valami). A lényeg: ilyenekkel szimpatizálunk: Ukrajna? Oroszország, Törökország, ISIS-nek adott fegyverek?
Mondom nem értek hozzá, de pragmatikus gondolkodással ez nagy geb*sz!

Goldmund

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogterweb2.blog.hu/api/trackback/id/tr316640819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koósza (törölt) 2014.08.27. 13:37:05

Bonyolult a helyzet.
OV-t legitim, bár nem tisztességes választáson 2/3-os többséggel választottuk meg. Ezt ő úgy értelmezi, hogy a nép bízik benne és felhatalmazta arra, hogy képviselje az érdekeiket. Jogilag ez nehezen lenne vitatható, de úgy érzem, hogy visszaél a bizalommal.
Mindaddig, amíg a többség mellette áll, nem lehet tenni túl sokat az autokrata vonalvezetése, demokráciacsökkentő politikája ellen. Ilyen a demokrácia.
Anno, Hitler is demokratikus választások után, a koalíciós tárgyalások eredményeként kapott kancellári megbízatást. Aztán lett belőle a Vezér.
Ezt kellene elkerülni nálunk.
süti beállítások módosítása