blogterweb2.0

A kompót esete

2014. augusztus 28. - BlogterWeb2

Sajnos aktuális


Ukrajna felsőbb határainál már gyülekeznek, mi több, már lőttek is az oroszok. Nagyon nem tetszik a helyzet és nem akarom az ördögöt... de ebből még nagyobb baj is lehet.





Mint azt már sajnos tudjuk, az ilyenek miatt törtek ki háborúk. Ráadásul amerika a nagybecsű ( Jaj a szabadságunkat védjük jelszóval) Bombázni kezte a zsidókat is, és ismét afféle lerohanást akar/éppen végrehajt a Közel-Keleten.

De kérdem én: az USA szabadságát hogyan lehet veszélyeztetni (mert ezen "jeligével vonulnak") sacc/kb 16000 km-ről. Nincs nagyobb bajom velük, igaz rengeteg dokumentum filmet néztem pl.: Michael Moor-tól és még másoktól, hogy a nagybecsű államokban mekkora nagy sz*r a helyzet: oktatás, egészségügy, táplálkozás...stb.

És akkor mi hova álljunk, mondjuk, ha tényleg beüt a geb*sz az oroszok felől és elzárják a gázt, vagy kitörne egy ... nem is mondom..de végül is tőlük kaptuk a milliárdokat az atomerőműre, ezek után nyalhatunk nekik? de mire föl?

Édesanyám ismertette úgymond anno a tényeket róluk: amikor kivonultak iszonyatosan nagy tartozásuk volt/van felénk... rendbe tenné az országot az a sok nullás pénz, de nem... mi inkább tőlük kérünk kölcsön...

 

Na akkor hogy is van ez?

 

Goldmund

A bejegyzés trackback címe:

https://blogterweb2.blog.hu/api/trackback/id/tr326644023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koósza (törölt) 2014.08.28. 11:24:05

Az aggodalmad jogos, de lemaradtam valamiről?
"Ráadásul amerika a nagybecsű ( Jaj a szabadságunkat védjük jelszóval) Bombázni kezte a zsidókat is, ..."
Hol, mikor?
süti beállítások módosítása